tiistai 3. heinäkuuta 2018

Arkipäivien seikkailua Mikkelissä

Kaikilla kuulostaa  alkavan loma. Sitä odotetaan kuukausi, jopa vuosia. Arvatkaa, onko yrittäjillä lomaa? Pitäisi olla,  mutta monelle sula mahdottomuus.

Meidän perhe on siinä iässä, kun perheretket on vielä parasta elämässä ja kun vanhemmat ei ole niin noloja. Vielä kanssamme kehtaa liikkua.

Keksin ehdottaa yhteistyötä nairyrittäjissä: olisiko mahdollista viettää lomaa työskennellen. 
Me olemme musiikintarjoajia, jotka on vailla yösijaa. Saisimmeko  musiikkia vastaan lomamme? Raha ei periaatteessa  liiku vaan palvelut keskenään. Lukuisat yhteydenotot todisti sen, että tämä olisi mahdollista! Valitettavasti lomapäiviksemme valikoitui pelkästään arkipäivät, joista nopealla  tahdilla moni ajankohta poissulki lomaillumme.

Tänään ideani ensimmäinen poikinut hedelmä toteutui ja saavuimme Mikkeliin ja Ristiinaan. Oli mukava nähdä mainoskuva tutusta duosta sekä somepäivityksiä tulostamme.

Naisvuoren näkötorni ja kahvila pääsi ensimmäiseksi esiintymispaikaksi. Noin tunnin ajan esitimme yhteislaulukappaleita sekä omaa tuotantoa sopivassa suhteessa. 

Vohvelikahvien jälkeen oli aika tutustella hotelli Heimarin ympäristöön. Tunnelmaltaan lämmin hotelli tuntui kodikkaalta ja perheitä kunnioittavalta. Meillähän on oma lapinkoirakin mukana, joka on kirmaillut sateen kastelemalla nurmikolla meidän kanssa.
 Pihasta  ja terassilta avautuu laaja ulkoilualue minigolf sekä frisbeegolfratoineen sekä kaunis Saimaa. Tiedän jo Nyt, että tulemme toistekin 

Huomenna fiilistellään yhteislaulaen hotelli Heimarissa ja nautitaan vielä toinenkin yö täällä Mikkelissä!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti